Pardoseli trafic

Despre noi

SC Arte Rubber Distribution SRL este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate comercializarea de articole tehnice din cauciuc si servicii specializate pe probleme tehnice si tehnologice ale fabricatiei si utilizarii produselor de acest tip.

Ne ghidam dupa premiza ca produsele de calitate, serviciile excelente si satisfactia clientilor este singura modalitate de a face afaceri. Suntem deschisi la inovare si colaboram indeaproape cu clientii nostrii pentru a ajuta la furnizarea de solutii pentru nevoile acestora. Inca de la inceput ne-am propus seriozitate in asigurarea calitatii produselor noastre, in respectarea termenelor stabilite precum si operativitate in realizarea comenzilor cu caracter urgent.

Principalele grupe de produse comercializate de SC Arte Rubber Distribution SRL sunt benzi transportoare si curele late din cauciuc, placi tehnice si covoare din cauciuc, garnituri presate si profilate, cuplaje, role, dar si alte articole tehnice din cauciuc (razuitoare pentru zapada, elemente din cauciuc pentru calmarea traficului rutier, placute din cauciuc pentru cale ferata tip K etc.). Produsele comercializate de catre firma noastra sunt de calitate superioara cu certificare ISO.

Principalele tipuri de benzi transportoare comercializate de FabricaDeCauciuc.ro sunt urmatoarele:

- Benzi transportoare de uz general cu insertie textila (SR ISO 2077/1-98 si DIN 22102/1-91);
- Benzi transportoare cu cord otel (DIN 22131);
- Benzi transportoare cu cord otel , rezistente la flacara si antistatice(DIN22103 si DIN22104);
- Benzi transportoare cu insertie textila pentru industria alimentara;
- Benzi transportoare cu insertie textila ignifuge si benzi antistatice si ignifuge;
- Benzi transportoare cu insertie textila rezistente la produse petroliere;
- Benzi transportoare cu insertie textila rezistente la temperatura;
- Benzi transportoare cu insertie textila rezistente la abraziune;
- Benzi velkante si benzi cu racleti (chevron).

Principalele tipuri de placi tehnice si covoare din cauciuc comercializate de FabricaDeCauciuc.ro sunt urmatoarele:

- Placi tehnice din cauciuc de uz general, cu insertie sau fara insertie textila, cu fete lise sau cu fete cu impresie textila;
- Placi tehnice din cauciuc rezistente la uleiuri minerale, cu insertie sau fara insertie textila, cu fete lise sau cu fete cu impresie textila;
- Placi tehnice din cauciuc rezistente la produse petroliere si solventi, cu insertie sau fara insertie textila, cu fete lise sau cu fete cu impresie textila;
- Placi tehnice din cauciuc rezistente la temperatura;
- Placi tehnice din cauciuc antistatice si ignifuge;
- Covoare din cauciuc cu striuri late sau striuri fine pe o fata;
- Covoare din cauciuc cu buline pe o fata;
- Covoare electroizolante de diverse grosimi testate la tensiunea de strapungere de 35KV.

Va punem la dispozitie o gama variata de garnituri presate (modele standard sau realizate dupa modelul clientului), de la cele mai simple garnituri pana la cele mai complicate, cu sau fara armatura, din cauciuc de uz general (SBR, NR), rezistente la ulei (NBR), rezistente la ozon (EPDM) etc.

Va oferim si serviciul de reconditionare tamburi de antrenare si tamburi liberi, prin indepartarea stratului de cauciuc uzat, prin strunjire, si aplicarea unui nou strat de cauciuc prin vulcanizare la cald.

Produsele noastre pot fi intalnite in majoritatea domeniilor precum: metalurgie, siderurgie, CFR, combinate chimice, exploatari miniere, santiere navale, transporturi, industria alimentara, constructii, service-auto, tamplarie, agricultura, sali de sport, farmacii, piste stadioane, etc.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Arte Rubber Distribution SRL

RO30978054

Producator

Lucian C.

Str. Cerna Nr.6, Targu Jiu, jud. Gorj

0724659955

http://www.fabricadecauciuc.ro